Zoekmachine optimalisatie


 

Ongeveer 94% van de bevolking in Nederland gebruikt internet. Een steeds groter deel van deze bevolking doet ook zijn of haar inkopen online. Daarnaast is iedereen altijd en overal online op een tablet, smartphone of desktop.

Om deze reden is het internet voor ondernemers een belangrijke verkoopbron geworden, ongeacht in welke branche u actief bent. Wij willen u hier mee helpen! Dit doen we met behulp van zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO.

Wat is zoekmachine optimalisatie of SEO nu eigenlijk? Zoekmachine optimalisatie betekent niets anders dan een website optimaliseren om hoger in organische zoekresultaten naar voren te komen. Organische zoekresultaten zijn resultaten waarvoor u niet hoeft te betalen. Hieronder laten we dit zien met behulp van een afbeelding.

Zoekmachine optimalisatie

In bovenstaande afbeelding zijn we op zoek gegaan naar inktcartridges. U ziet in het groene gedeelte een aantal advertenties staan en in het blauwe gedeelde ziet u de organische zoekresultaten. Hier staat Alleeninkt.nl op de eerste positie op het zoekwoord “inktcartridges”. Alleeninkt.nl is een van onze klanten. Wanneer u op de link naar Alleeninkt.nl klikt hoeven zij niets te betalen. Bovenstaande resultaten zijn advertenties en hier betalen de adverteerders een bepaald bedrag per klik. Het loont dan ook om in organische zoekresultaten bovenaan te staan. Bovendien worden organische resultaten over het algemeen meer vertrouwd door bezoekers en hebben deze resultaten een hogere CTR(doorklikratio).

Hoe zorgen we dat u hoger in zoekmachines naar voren komt?

Om hoger in zoekmachines naar voren te komen zijn verschillende aspecten van belang. Wij nemen dit compleet voor u uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het ondernemen. De diensten die wij leveren zijn:

  • Website optimalisatie;
  • Content produceren;
  • Offsite website optimalisatie.

Wilt u ook topposities behalen in zoekmachines?

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Wij komen graag eens koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken.