Online marketing Hardenberg

Online marketing Hardenberg


  Op zoek naar een online marketing bureau in Hardenberg? Dan bent u bij online marketing bureau Stractive aan het juiste adres. Stractive is namelijk gevestigd in Hardenberg.

Welke online marketing diensten leveren we?

Stractive is gespecialiseerd in Search Engine Optimization, oftwel SEO. Wat houdt dit nu precies in? Simpel gezegd betekent dit dat we er voor zorgen dat uw website goed gevonden wordt in zoekmachines op de juiste zoekwoorden. Hoe gaat dit in zijn werk? Allereerst gaan we samen eens koffie drinken om te kijken wat uw doelstellingen zijn. Daarnaast willen we zo veel mogelijk weten over de markt waarbinnen uw bedrijf zich bevindt. U kunt deze markt namelijk het best. Wij maken handig gebruik van deze kennis en koppelen dit aan onze kennis van online marketing. Zo kunnen we voor u een advies op maat maken. Als we een compleet beeld hebben van de online markt en uw doelstellingen geven we u een advies op maat. Dit advies richt zich voornamelijk op website optimalisatie. Met andere woorden, welke technische aanpassingen dient u te maken aan uw website, zodat deze beter geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Natuurlijk laten we u niet achter met alleen een advies. We helpen graag bij de implementatie daarvan. Wij werken veelal samen met de websitebouwers van onze opdrachtgevers. Zodra het advies volledig is uitgevoerd gaan we nog verder. Uw website dient namelijk nog autoriteit op te bouwen. Hoe meer autoriteit uw website heeft, hoe meer waarde zoekmachines aan uw website hechten. Eigenlijk werkt dit niet anders dan in de offline wereld. Als iemand u aanraadt zult u sneller het vertrouwen winnen van een klant of een opdrachtgever. Zo werkt het in de online wereld ook. Wij zorgen er met behulp van verschillende strategieën voor dat uw website een autoriteit wordt op het internet. Dit wordt uiteindelijk beloond met hogere posities in zoekmachines en meer traffic. Nieuwsgierig  geworden? Neem contact met ons op en we gaan graag met u in gesprek.

Hieronder ziet u waar wij ons bevinden in Hardenberg

Woont u overigens niet in Hardenberg, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij bedienen namelijk klanten uit het hele land.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Wij komen graag eens koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken.