Linkbuilding uitbesteden

✓ Wil je meer bezoekers op je website?
✓ Heb je het gevoel dat je meer uit je website kunt halen?
✓ Heb je het gevoel dat concurrenten het beter doen dan jij?

Dan is onze linkbuilding methode wat voor jou!

Wij geloven niet in de u vraagt wij draaien mentaliteit. Wij kijken graag verder dan onze neus lang is en zijn uw strategische partner op het gebied van SEO.

Vul het formulier hieronder in:

  Gratis linkbuilding scan t.w.v. €300,-

  Ontvang binnen enkele werkdagen een gratis linkbuilding scan

  Alle verbeterpunten overzichtelijk op een rij

  Je kunt direct aan de slag met de uitkomsten

  Wat levert het je op?

  ✓ Hoge kwaliteit links;

  ✓ Geen risico, aangezien je kunt opzeggen wanneer je wilt;

  ✓ Wij bieden alleen SEO aan en jij profiteert daarom van de kennis van experts;

  ✓ Wij houden kennis niet voor onszelf, maar zijn transparant naar u, zodat u weet waar we mee bezig zijn;

  ✓ Elke maand heldere rapportages; 

  ✓ Een eigen dashboard waar je de posities in Google kunt checken; 

  ✓ Wij houden uw website naast linkbuilding continu in de gaten op andere verbeterpunten en er wordt dus continu aan uw website gewerkt; 

  Linkbuilding uitbesteden

  Bekend van

  Maximaal resultaat door linkbuilding uitbesteden

  ZoekwoordZoekvolumePositie in Google
  Inktcartridges44002
  Cartridges66003
  Web apps22.2001
  Uitzendbureau Hardenberg1701
  Kunststof profielen13001
  Loodvervanger36001
  Boxspring outlet16003
  Airco Groningen3902
  Gitaar leren spelen16001
  Kunststof U profiel7201
  Wout Gortworst

  Wout Gortworst

  Eigenaar Stractive

  Word jij ook zo blij van hoge posities in Google?

  Een hoge positie in Google, dat is natuurlijk het doel van iedere slimme ondernemer. Heb je wel van linkbuilding gehoord, maar klinkt dat jou vooral als hogere wiskunde in de oren? Om klanten naar jouw website toe te trekken moet je website gevonden worden op de zoekwoorden waar jouw doelgroep op zoekt. Bij Stractive kiezen we voor de meest strategische inzet van een linkbuildingcampagne zodat je van optimaal resultaat profiteert. Je kunt je linkbuilding dan ook met een gerust hart aan ons uitbesteden, want wij weten waar we mee bezig zijn.


  Linkbuilden kan een zeer effectieve manier zijn om de populariteit van je bedrijfswebsite of webshop te vergoten. Toch boek je er alleen resultaat mee als je het ook echt professioneel aanpakt. Het proces van linkbuilding uitbesteden is dan ook een slimme zet, want zo boek je maximaal resultaat. Onze strategie is gebaseerd op kwaliteit, niet op kwantiteit. Wanneer je met je website laat zien wat je doet en waar je goed in bent zorg je voor een betrouwbare uitstraling. Wij ontwikkelen bijvoorbeeld content in samenwerking met jou, aangezien jij kennis van de markt van je bedrijf hebt en wij kennis van SEO, en zorgen ervoor dat deze content zo linkable is dat marktgerelateerde websites naar jouw website gaan linken. Dit is slechts één van onze strategieën.

  Meer succes

  Linkbuilding uitbesteden voor meer succes

  Linkbuilding valt of staat met de kwaliteit van de links. Door ervoor te zorgen dat de content van jouw website ijzersterk is creëer je een goede basis voor een succesvolle linkbuildingstrategie. Daarom is het linkbuilden zelf een zeer sterke SEO-methode die ook voor jou voor meer conversie zal zorgen. Kies voor linkbuilding uitbesteden aan Stractive en doe je voordeel met een groter bezoekersvolume voor jouw website. We verbeteren je positie in zoekmachines zodat bezoekers je feilloos weten te vinden op de juiste zoekwoorden.

  Aanpak

  Professionele aanpak

  Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze linkbuildingsprocessen tot in de puntjes weten te verfijnen. We kennen de valkuilen en weten wat echt werkt. Wanneer het om linkbuilding uitbesteden gaat zijn wij dan ook echte professionals. Wij creëren een goede balans en een natuurlijke opbouw, zodat jij met onze linkbuildingsstrategieën kunt scoren. Je hoeft niet zelf je brein te breken en de boot te missen. Linkbuilding uitbesteden aan een professionele partij bespaart je tijd en optimaliseert gegarandeerd je website.

  Wil je toch je linkbuilding zelf doen? Lees dan welke linkbuilding tool wij gebruiken via de link

  Klanten waar we trots op zijn

  Hieronder zie je een aantal van onze klanten waar we mooie projecten voor mogen doen. Wij voeren niet alleen linkbuilding werkzaamheden uit voor onze klanten, maar zijn hun strategische partner op het gebied van SEO.

  Red Celebration
  Br-flex
  CF kunststofprofielen
  Alleeninkt
  Kwaliteitseisen linkbuilding

  Onze werkwijze en kwaliteitseisen

  Je wilt dus linkbuilding uitbesteden? Een verstandige keuze, omdat linkbuilding een vak apart is. Linkbuilding is ons dagelijks werk en we zijn hierin al jarenlang actief. Dit maakt dat het voor ons veel gemakkelijker is om links te scoren, dan wanneer je dit zelf moet doen. Daarnaast profiteer je ook nog eens van onze expertise. Bijvoorbeeld welke links wil je wel en welke links wil je nou juist niet?

  Wanneer je linkbuilding aan ons wilt uitbesteden is het handig om te weten welke werkwijze wij hanteren. Daar gaan we nu dieper op in. 

  Kwaliteit voor kwantiteit

  Wij geloven al jaren dat kwaliteit voor kwantiteit gaat. De nieuwe linkspam update van Google bevestigd dit nog maar eens.

  Wat betekent dit nu precies?

  En worden veel website opgezet puur voor linkbuilding. Deze sites zijn dus eigenlijk niets waard, maar ze worden gebruikt om links op te plaatsen. Met dit soort sites doen wij geen zaken.

  Wij hanteren de volgende maatstaven:

  • Een website moet bezoekers hebben en dus niet alleen opgezet te zijn voor linkbuilding
  • De website moet aansluiten bij de website van onze klant waar we op dat moment linkbuilding voor doen

  Bij uitzondering plaatsen wij op websites met weinig of geen bezoekers. Het gaat hier dan om:

  • Homepage links
  • Startpagina klonen
  Kwantiteit voor kwaliteit

  Maandelijks opzegbaar

  Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit en daarom is het mogelijk om het linkbuilding abonnement maandelijks op te zeggen.

  Wij werken met permanente links

  Bij sommige SEO bureaus is het heel gemakkelijk om links in te kopen. Je koopt dan bijvoorbeeld een pakket met links voor een bepaald bedrag. Ideaal zou je zeggen! Maar vaak zit bij dit soort pakketten een addertje onder het gras.

  Je moet namelijk vaak jaarlijks betalen voor dit soort links. En dit betekent dat je jezelf in een strop werkt.

  Verdwijnen de links namelijk, dan kan het zijn dat je posities dalen in Google en dus moet je ze elk jaar verlengen.

  Maar je hebt ook nog nieuwe links nodig om je posities te verbeteren.

  Je bent dus aan het betalen voor oude en nieuwe links en dit kan erg in de kosten oplopen.

  Daarom werken wij met permanente links. Of liever gezegd links voor onbepaalde tijd.

  Onze links zijn handmatig verkregen en deze worden dus niet zomaar weggehaald. Natuurlijk kan het soms zijn dat een website offline gaat. Dit is dan overmacht. Heb je een linkbuilding abonnement bij ons? Dan houden we dit ook voor je in de gaten en proberen we deze links weer te vervangen. Het is echter geen garantie dat dit lukt. Daarom noemen we onze permanente links liever links voor onbepaalde tijd

  Aanpak

  Transparant

  Bij ons krijg je elke maand een overzicht met de links die naar jouw website verwijzen. Maar daar houdt het niet op! Je krijgt ook een eigen dashboard met daarin een aantal keywords. In dit dashboard kun je dan inzien wat je posities in Google zijn voor de desbetreffende zoekwoorden. Je kunt hierin ook precies zien hoeveel je gestegen of gezakt bent. Zo kun jij de kwaliteit van ons werk zelf in de gaten houden.

  Aanpak

  Wij doen meer dan linkbuilding

  Wij zijn een SEO bureau daarom kunnen we naast linkbuilding meedenken met je volledige SEO strategie.


  Hierbij kun je denken aan onderdelen als:

  • Zoekwoordanalyse en onderzoek
  • Techniek
  • Content
  • En uiteraard linkbuilding